ΝΕΤ360 Α.Ε. : Κατασκευή ιστοσελίδων

Η Net 360 Α.Ε. εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών με οργανωμένα τμήματα και μεγάλη ειδίκευση στο e-travel και το web marketing μέσα από την πολυετή εμπειρία διαχείρισης του μεγαλύτερου οδηγού τουρισμού www.hit360.com και την παροχή υπηρεσιών web marketing σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Γνωστή στο χώρο του διαδικτύου για την κατασκευή ιστοσελίδων, η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων. Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, γίνεται από εμάς με επαγγελματισμό, ενώ δίνεται μεγάλη σημασία στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και δείτε τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε για εσάς. Προτιμήστε μας για την κατασκευή ιστοσελίδας της δικής σας επιχείρησης και σίγουρα δε θα το μετανιώσετε!

forthcrs

H Net 360 Α.Ε. είναι ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ForthCRS στην Ελλάδα για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές με πλατφόρμες online κρατήσεων.

H FORTHcrs, εταιρία μέλος του ομίλου FORTHnet, δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1999 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τουριστικής ύλης, την ανάπτυξη, την έρευνα, την χρήση και την εμπορία ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών διανομής και διαχείρισης τουριστικής ύλης, βασισμένων στην σύγχρονη, υψηλή και συγκλίνουσα τεχνολογία.

περισσότερα
travelclick

Η Νετ360 Α.Ε. είναι ο επίσημος συνεργάτης της TravelCLICK στην Ελλάδα.

H TravelClick (www.TravelClick.com) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης παροχής λύσεων που οδηγούν την ανάπτυξη των εσόδων ξενοδόχων.

Η TravelClick προσφέρει παγκόσμιας κλάσης λύσεις για κρατήσεις, προϊόντα Business Intelligence και ολοκληρωμένες λύσεις για Media και Marketing, ώστε τα ξενοδοχεία να αναπτύξουν τον κύκλο εργασιών τους.

περισσότερα
media

Η Net360 ΑΕ έχει αναπτύξει συνεργασίες με Ομίλους και Εταιρίες των ΜΜΕ (TV, Radio και έντυπα, Portals), αλλά και με εταιρείες παραγωγής, πολυχώρους ψυχαγωγίας και κινηματογραφικές αίθουσες.

Μέσω αυτών των συνεργασιών η Net360 είναι σε θέση να αναπτύξει μια εγγυημένα επιτυχημένα διαφήμιση στα media της επιχείρησης σας και να "χτίσει" μια καλή φήμη για την επιχείρηση σας στη αγορά.

περισσότερα
adwords

Η Net360 από την αρχή της δημιουργίας του τμήματος Google Greece συνεργάζεται στενά και εκπαιδεύετε από το προσωπικό της Google και τους συνεργάτες της. Λαμβάνει μέρος και παρακολουθεί όλα τα σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σχέση με υπηρεσίες και τα προϊόντα της Google.Επίσης είναι μέλος του προγράμματος Google Engage for Agencies από την αρχή του προγράμματος μέσα στο 2011, με πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και ειδικά εργαλεία Μάρκετινγκ.

περισσότερα
WebHotelManagement
Hit360
megatravel
travelpress

Τα Νέα της Net360

21.07.14

Ανανεώσαμε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου Aegean Houses στην Κω!

03.07.14

Ανανεώσαμε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου Andros Holiday στην Άνδρο!

Latest Projects


Hotel Spetses Armata